Sunday, July 4, 2010

Butik Pengantin Emelia The Introduction

Kami beroperasi dengan pengalaman,minat dan kecekalan,dengan misi dan visi untuk memberikan khidmat terbaik pada kadar harga yg munasabah dan memuaskan hati setiap pelanggan kami.
Kami juga berusaha sedaya upaya untuk menyediakan segala jenis fabrik dan juga aksesori yg terkini yg diharap mampu untuk memenuhi setiap kehendak dan impian kepada bakal pengantin,sebagaimana motto kami "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI,ANDA CERIA KAMI GEMBIRA".
Buat semua para pelanggan baru kami,anda dengan segala rasa hormat nya dipersilakan untuk berkunjung ke show room kami seperti di alamat yg tertera di blog kami ini,untuk segala pertanyaan berkaitan harga,fabrik dan segala nya berkaitan pakej perkahwinan yg disediakan oleh kami khusus untuk anda.
Disini,anda dan kami dapat berbincang dengan lebih teliti berkenaan apa saja berkaitan dgn pakej perkahwinan yg anda inginkan.

Kami juga sedang dalam proses meningkatkan kekuatan operasi kami dan akan berpindah ke premis yg lebih selesa dalam jangkawaktu terdekat,InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

regards:
emelia butik's